Gebruik uw smartphone


Tegenwoordig is het gebruikt van een smartphone bij een camerasysteem of een alarmsysteem heel gewoon.
Bij een alarmsysteem kan er een melding naar een telefoon gestuurd worden als het alarm afgaat. Bij een camerasysteem kan er een melding op een telefoon worden ontvangen met live beelden. Dit heet een Push Notification.

Push Notification

Een melding op je telefoon oftewel een Push Notification dient als hulpmiddel om applicaties die niet zijn gestart toch van informatie te voorzien. Wanneer de camera een persoon detecteert, dan zal de recorder onmiddellijk een pushbericht versturen naar uw Smartphone. Dit pushbericht zal de applicatie EagleEyes opstarten op uw telefoon zodat u binnen vijf seconden de eerste beelden ziet van de alarmmelding.

EagleEyes

EagleEyes is een applicatie dat draait op uw mobiele telefoon en waarmee u uw camera’s kunt bedienen. U kunt op uw mobiele telefoon de aangesloten camera’s selecteren en meekijken. Andersom werkt ook, dat uw camera’s uw mobiele telefoon een signaal stuurt (push notification) waarmee u binnen 5 seconden na een alarm al de eerste beelden op uw telefoon krijgt! Kijk voor alle mogelijkheden naar onderstaande videopresentatie over EagleEyes.